​Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud:

Telefon: 40 54 80 36

Mobil: 20 48 71 26

E-mail: Soren@perby.com

​Bidronninger sælges i Ringsted

Jeg har været biavler siden 1984. I 1998 startede jeg med at avle bidronninger på hobbyplan. Mine bidronninger bliver primært afsat til biavlere i Danmark, men jeg har dog enkelte trofaste kunder i udlandet, hvor jeg bl.a. leverer til det engelske landbrugministerium. Min største interesse ved biavlen er produktion af dronninger, hvilket også afspejler sig i de dronninger, jeg producerer. Bidronninger sælges i både små og store mængder.

​VI SØRGER FOR AT DU FÅR DE BEDSTE BIDRONNINGER

​Jeg er medlem af avlerringen, og​ mine bidronninger gennemgår derfor en række forskellige tests, for at sikre kvaliteten i alle led. Siden 2003 har jeg avlet kombinations bidronninger udfra Brother Adam's principper. Broder Adam (1898-1996) Benediktinermunk i Buckfast Abbey, Dartmore i Sydengland.

Mine avlsdronninger er evalueret ud fra minimal sværmstendens, temperament, og honningudbytte. Yderligere avler jeg kun bidronninger, som kan rense 100% ved fjernelse af 200 frysedræbte nyforseglede celler, og avler kun på bifamilier fri for Nosema.

KONTAKT OS ved salg af bidronninger I DAG

Alle mine avlsdronninger er parret på Avernakø, efter 2 års afprøvning udvælger jeg den bedste bidronnning af en serie på mindst 30 til videre avl og opdræt af produktionsdronninger. Jeg sender bidronninger dagligt, nedstående link kan bruges til bestilling. 

Hvad koster en bidronning? Se min priser  til privat eller til professionel brug.

✔ ​Uparrede dronninger medio juni 2017

✔ ​Friparrede dronninger ultimo juni 2017​

Du er velkommen til at ringe os på 40 54 80 36 / 20 48 71 26 eller skrive en mail på soeren@perby.com.

Samarbejdspartnere​

© Perby.dk, Gyrstinge Mølle V/Søren Perby